Második légiósával is megállapodott a Vasas

AJ Pacher személyében egy kintről is jól dobó, fiatal centerrel bővült Sárosi Bulcsú és Saeed Armaghani legénysége, továbbá Völgyi Marcell is marad a pasarétieknél. Még egy légiós várható az együtteshez. 

 

A Vasas Akadémia közleménye:

A 208 centis, 24 éves AJ Pacher négy évet járt az NCAA élvonalban középcsapatnak számító Wright State-re, ahol végzősként 11,4 pontot, valamint 4,9 lepattanót átlagolt. Profiként Svájcban, a Basel csapatában játszott először, ahol az egész bajnokság egyik legjobb játékosa volt újoncként (21,4 pont, 8,9 lepattanó 44%-os triplázással), majd tavaly az olasz második ligás Legnano együttesét erősítette, ahol 17,4 ponttal, valamint 8,1 lepattanóval tudott vezér lenni. 

AJ Pacher az A-csoportos újonc Vasas második külföldi játékosa, a védekezésben is kiemelkedő tudású amerikai magasember egyelőre egy évre kötelezte magát. A későbbiekben még egy légióst szeretne szerződtetni az NB I/B tavalyi bajnoka. Időközben az U18-as magyar válogatottal az Európa-bajnokságon negyedik helyet szerző Völgyi Marcell sorsa is eldőlt, a 18 éves magasbedobó is marad a klubnál, s augusztus második felétől az élvonalbeli gárdával készül a szezonra.

Pacher egyetemi teljesítményéről egy összefoglaló:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus