McKinney-Jones újabb kiváló meccse a nyári ligában

Az egykori magyar légiósok közül az ex-körmendi Trey McKinney-Jones a Miami Heatnél kiválóan játszott, a "tavalyi" fehérvári légióból Winston Shepard bemutatkozott az Atlanta Hawksnál, Justin Edwards pedig nem lépett pályára a Toronto együttesében.

A Magyarországhoz köthető játékosok közül ma hajnalban egyértelműen a 2015-ben a Körmenddel magyar kupát nyerő Trey McKinney-Jones volt a legjobb, hiszen a Miami Heatnél 15 pontig (4/9 dupla, 1/2 tripla, 6/7 büntető) 2-2 pattanóig, gólpasszig és szerzett labdáig, illetve 1-1 blokkig és eladott labdáig jutott 28 perc alatt, tehát hatékony volt a támadójátéka, és sokoldalúan is játszott - nem mellesleg csapata 91-87-re legyőzte a Washington Wizardsot.

Az Atlanta Hawksnál ezúttal lehetőséget kapott az előző idényben Székesfehérváron kosarazó Winston Shepard, aki 14 perc alatt pont nélkül maradt (0/2 mezőny, 0/1 tripla), volt viszont 4 pattanója, 3 gólpassza és 2 eladott labda mellett 1 blokkja is, a Hawks pedig tükörsimán nyomta le a Chicago Bullst 75-55-re.

A Toronto Raptorsnál a másik fehérvári, Justin Edwards most nem kapott lehetőséget, a Rosco Allent is soraiban tudó Boston Celtics pedig ezúttal nem lépett pályára.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus