Még nincs időpontja a Falco-Körmendnek

A Versenybizottság dönt majd arról, mikor játsszák le a vasi rangadót.

Tegnap írtunk arról, hogy a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hivatalos honlapja szerint február 9-re került át a szombathelyiek Körmend elleni vasi rangadója. A Körmend azonban másnap is játszana mérkőzést a ZTE ellen, így más lesz a megoldás.

Az Egis Körmend hivatalos facebook-oldala számolt be arról, hogy még nincs időpontja az összecsapásnak:

A Versenybizottság fog dönteni arról, hogy mikor rendezik meg a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend mérkőzést.

A találkozó eredeti időpontja január 31., de ekkor a körmendiek Litvániában lépnek pályára a FIBA Europe Cup második csoportkörében, a BC Nevezis vendégeként.

A házigazda Falco szeretné február 9-én lejátszani a találkozót, amiről a klub tájékoztatta is a Versenybizottságot. Ugyanakkor a ZTE KK - Egis Körmend mérkőzés a Magyar Kupa döntője időpontjának változása miatt február 17-ről visszakerült az eredeti, február 10-ei időpontra, ezt viszont a ZTE jelentette be.

Az Egis Körmend a szombathelyi találkozó lejátszására a március 3-ai időpontot javasolta, a Falco viszont ekkor a Sopron KC elleni találkozóját rendezi meg.

A Magyar Kupa sorsolása előtt történt egyeztetésen nem sikerült mindenki számára megfelelő megoldást találni, és mivel két nap alatt két bajnoki találkozót nem lehet játszani, így a mérkőzés végleges időpontjáról a Versenybizottság fogja meghozni a döntést.

Forrás - Egis Körmend hivatalos facebook-oldala
Foto, Slide - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus