Megjelent az Alba bajnokcsapatáról szóló könyv

Megjelent az "Albacsávók", a bemutatóra október negyedikén kerül sor. 

Az albakosar.hu közleménye:

A fehérvári kosárlabda rajongók nagy örömére, a Lénia 2 Kft. gondozásában és a városi önkormányzat támogatásával napvilágot látott a Magyar Kupa győztes és egyben magyar bajnok Alba Fehérvár diadalmenetét megörökítő, „Albacsávók” című könyv.

A csapat immár ötödször hódította el a bajnoki címet, a szerzőtrió, Posch Ede, Somos Ákos és Somos Zoltán pedig megírta és közreadta a sikersztoriról szóló újabb könyvet, amely immár az ötödik ebben a sorozatban.

Az olvasó felelevenítheti a szezonban lejátszott, izgalmasnál izgalmasabb mérkőzések történetét, és Dzunics Braniszlav segítségével a kulisszák mögé is bepillanthat. Megtudhatjuk, hogyan tudott újra és újra talpra állni a csapat vesztesnek látszó helyzetekből, és miként sikerült végül minden megnyerhetőt – az alap- és középszakasz első helyét, a Magyar Kupát és a bajnoki címet – besöpörni.

A bajnokok arcképcsarnoka című fejezetben a szerzők felvázolják a bajnokok portréját, és mi sem természetesebb, hogy maguk a játékosok is szót kapnak.

A kötetet a csapat szereplését hűségesen nyomon követő fotográfus, Simon Erika több mint 100 felvétele gazdagítja.

A könyvbemutatóra október 4-én, szerdán 16 órakor kerül sor az Alba Regia Sportcsarok emeleti VIP termében. Az eseményre, amelyen jelen lesznek a bajnokcsapat játékosai és edzői is, szeretettel várjuk a szurkolókat, akik helyben meg is vásárolhatják a könyvet.

fotó és forrás: albakosar.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus