Megkezdődött a jegyértékesítés az Eb-re

Megkezdődött a jegyértékesítés az idei férfi Európa-bajnokságra - egyelőre csomagban, az MKOSZ tagszervezetein keresztül

A kosarsport.hu beszámolója:

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) a 2017-ben, Kolozsváron megrendezésre kerülő férfi kosárlabda Európa-bajnokság csoportmérkőzéseire érvényes belépőjegyek magyar szurkolók részére történő értékesítéséről egyedi megállapodást kötött a Román Kosárlabda Szövetséggel (RKSZ). 

A szövetségek között létrejött megállapodás azt a célt szolgálja, hogy a FIBA által eredetileg biztosított jegykontingensnél lényegesen több, azonos helyre szóló jegyet biztosíthassunk a magyar kosárlabda szurkolók részére. 

A szervezett, és szurkolók számára kényelmes jegyvásárlás biztosítása érdekében az MKOSZ a TEX Hungary Kft-t (TEX) bízta meg a jegyekkel kapcsolatos értékesítési feladatok végrehajtásával. 

A jegyek igénylése első körben kizárólag az MKOSZ tagszervezetein keresztül lehetséges, így biztosunk elővásárlási lehetőséget a kosárlabda sportág szurkolói, sportolói és sportszakemberei részére a nyílt jegyértékesítés elindulása előtt.

A román fél által meghatározott biztonsági előírások miatt, minden jegyigénylő természetes személynek (azaz ha valaki több személy részére vásárol jegyet, nemcsak a jegyet megvásárló személynek, hanem minden, a mérkőzéseket magyar szektorokból megtekinteni szándékozó nézőnek) a vásárlás előtt meg kell adnia a nevét, születési helyét és idejét. A jegyvásárlónak – a kapcsolattartás biztosítása miatt – rendelkeznie kell elektronikus levelezési címmel. 

Az első (kizárólag kosárlabda sportszervezeteken keresztül) és második (nyilvános) árusítási fázisban a mérkőzések belépőjegyei csomagokban kerülnek értékesítésre.

Mivel az MKOSZ az értékesítés során arra törekszik, hogy a kosárlabda sportág érintettjei (szurkolók, sportolók, sportszakemberek, támogatók, stb...) a jegyvásárlás során elsőbbséget élvezzenek, így az első fázisban a jegyek publikus értékesítése nem kezdődik meg. A jegyek mérkőzésenkénti, nem csomagokban történő értékesítése csak a harmadik fázisban indulhat el, terveink szerint 2017. május 1-jétől, ha ezt a megmaradt jegykontingens lehetővé teszi. 

A belépőjegyek a jegytulajdonosoknak a helyszínen (Kolozsváron), később meghatározott időpontban és helyen kerülnek átadásra. 

Akik tehát mielőbb szeretnének Eb-belépőkhöz jutni, keressék a kosárlabda klubokat és tájékozódjanak a jegycsomagokról és a vásárlási lehetőségekről.

További információkkal a jegyértékesítéssel megbízott TEX Hungary Kft. munkatársai állnak szíves rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:
Tel: +36 30 505 0666
E-mail: info@tex.hu


Forrás - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus