Megvan a Falco két magyar távozója!

Tegnap hivatalossá vált, hogy Kálmán László marad a sárga-feketék vezetőedzője; mára pedig az is kiderült, hogy az összes légiós mellett melyik két magyar játékostól válik meg a vezetőség.

 

Mint arról korábban beszámoltunk a 2014/2015-ös szezonban is a helyi legenda fogja irányítani a Falco gárdáját, aki a hétfői sajtótájékoztatón elhintette, hogy a légiósok mellett két magyar játékos is távozni fog a klubtól. 

Ma délután hivatalos közleményben tudatta a szombathelyi vezetőség, hogy megválik Simon László és Harazin Tamás szolgálataitól. Mindketten a 2010/1011-es szezonban kerültek a megyeszékhelyre, négy szezon erejéig szolgálták a klubot, ahol legjobb eredményüket a 2011/2012-es idényben érték el: bajnoki ezüstéremmel zártak.

Valamint Kálmán László azt is elárulta, hogy nem tervez újonc légiósokkal: Európában már megfordult egyes, kettes valamint négyes-ötös poszton bevethető játékosokkal képzeli el a jövőbeli idényt. Amit kiemelt még, hogy irányító pozícióba mindenképp rutinos, 27-30 év közötti hátvédet képzel el, aki tapasztalt, karizmatikus és igazi vezérként tudja irányítani társait. 


Forrás: falcokcnyugat.hu
Fotó: vaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus