Megvan a MAFC második légiósa is!

Doleschall Miklós klubigazgató tájékoztatása alapján az amerikai Neiko Hunter érkezik a fővarosba, hogy segítse az újoncot az élvonalban, aki maga is elsőéves profi tengeren "innen".

A 202 centis és 100 kilós Hunter a March Madnessen a Top 64-ről 2014-ben éppen csak lemaradó Middle Tennesse Egyetemen volt végzős idén, s 23 esztendősen vág neki profi karrierjének. Korábban két évet a Northwest Florida State-en is eltöltött két idényt, majd transzferelt 2012-ben. A magát leginkább négyes poszton jól érző légiós 13,2 pontot, valamint 4,8 lepattanót átlagolt a 2013-14-es idényben, méghozzá 33 meccsen, melyek közül egy kivételével az összesen kezdőként szerepelhetett és átlagosan 27,6 játékpercnyi bizalmat kapott.

47,3-es mezőnyszázaléka mellett "van triplája is", hiszen meccsenként 2 kísérletének majd 35 százaléka talált is, tehát személyében a MAFC egy erősnek mondható, de mozgékony és kintről is veszélyes magasbedobót talált, akit be lehet vetni hármas poszton is, ha azt a taktika és a rotáció úgy kívánja.

Egy hat perces highlight Hunterről:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus