Megvan a Sopron KC felkészülési programja is

A Sopron KC nyilvánosságra hozta felkészülési programját - többek között annak a Krasznai Kupának a menetrendje is hivatalos, amelyen ott lesz a ZTE és a Falco is.

Az sakc.hu-n jelent meg a soproniak felkészülési programja:

Elkészült csapatunk felkészülési programja, az edzőmeccsek és felkészülési tornák menetrendje. Váradi Kornél legénysége fog utazni bőven, a gárdát a bajnokság előtt hazai környezetben pedig szeptember közepén, a Krasznai-kupán láthatják szurkolóink.

Szeptember 6-án a fővárosban, a MAFC otthonában játszik kettős edzőmeccset együttesünk, Budapesten ugyanis a Sabáli Balázs vezette, az NB I B-ben induló U23-as csapatunk is pályára lép a MAFC U23-as együttese ellen.

Szeptember 9-10-én Kassán lép pályára csapatunk, ahol először egy román középcsapattal, a SCM CSU Craioval, majd pedig a házigazda – a bajnokságban az elődöntőig jutó -, szlovák KB Kosice együttesével méri össze tudását.

E hét végén, szeptember 15-16-án kerül sor Sopronban a Krasznai Kupára, amelyen csapatunk, valamint az osztrák bajnoki ezüstérmes Felsőőr (Oberwart) együttese mellett, két a nyáron igencsak megerősödő hazai riválist is láthatnak szurkolóink.

A Krasznai Kupa tervezett műsora:

2017.09.15., péntek
17.00 ZTE KK – Falco KC
18.45 Megnyitó
19.15 Sopron KC – Oberwart (osztrák)

2017.09.16., szombat
17.00 Mérkőzés a harmadik helyért (előző napi két vesztes )
19.15 Döntő (előző napi két győztes )

Szeptember 19-én Révkomáromba a szlovák bajnokság ezüstérmeséhez, 23-án pedig Ausztriába, a Traiskirchen otthonába utaznak és játszanak edzőmeccset Váradi Kornél tanítványai.

Forrás, Foto - sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus