Megvan a ZTE harmadik légiósa

Ante Krapic személyében egy rutinos horvát erőcsatárt szerződtetett a Zalaegerszeg. 

A klub közleménye:

Két "kisember" után (Govens, Kinney) az első magas poszton bevethető játékost sikerült leigazolni a Zalakerámia ZTE KK-nak. 
 
A 30 éves horvát származású Ante Krapic személyében rutinos játékos érkezik Zalaegerszegre.  A 4-es poszton bevethető 2.02 cm magas játékos a 2014/2015-ös idényt a román CSM Orodea csapatánál töltötte, ahol a román bajnokság mellett a EuroChallenge sorozatban is meghatározó játékosa volt csapatának. A bajnokságban 20 mérkőzésen átlagban 28 percet játszott és 12,2 pontot szerzett. Emellett 5.6 lepattanó és 1,2 gólpassz is jellemezte a statisztikáját. 
 
Bencze Tamás: "Ante Krapic tipikus képviselője a délszláv iskolának. A 4-es és 5-ös poszton is otthonosan érzi magát, jól védekezik és lepattanózik. Elsősorban komplexitása miatt esett rá a választásunk. 30 éves, tehát a rutinja meghatározó kell legyen a csapatnál Gáspár Dáviddal együtt.
 
A klub vezetése örül, hogy Ante Krapic személyében egy rutinos játékost sikerült szerződtetnie. A felek közötti kontraktus a szezon végéig szól. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus