Megvan az Alba harmadik légiósa!

Cleveland Melvin idén a D-ligában is megfordult, frissen végzett a De Paul Egyetemen – vele teljes a légiósbrigád Fehérváron

203 centiméter magas, 4-es és 3-as poszton is használható kosaras érkezik jövő héten Székesfehérvárra, hogy bekapcsolódjon az Alba edzéseibe. Cleveland Melvin atletikus játékos, akinek végig jó statisztikája volt az egyetemi ligában erősnek számító De Paul Egyetemen. Az NCAA-ben összesen 110 meccset játszott, kezdőember volt. A 2013/14-es szezont 16.7-es pont és 6.4-es lepattanó-átlaggal zárta, majd részt vett az NBA háttérligájának számító D-League küzdelmeiben is, ahol 10 mérkőzésen 11.2 pontot átlagolt.

Melvin jövő héten érkezik Fehérvárra, csatlakozik a lassan teljessé váló kerethez. Egy hét próbajáték után dönt Marcel Tenter vezetőedző arról, véglegesíti-e a 23 éves kosaras szerződését, aki Lasan Kromah és Dalibor Djapa után az Alba idei harmadik légiósa lehet.

"Jelen pillanatban nekünk egy 3-4-es kombóra van szükségünk, akinek a mutatói a dobásokat illetően is jók. Cleveland Melvin megfelel ezeknek a paramétereknek, ponterős és atletikus játékos, két poszton bevethető az adott ellenféltől és feladattól függően" - mondta róla Marcel Tenter.

fotó és forrás: albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus