Megvannak az All-Star gála kezdőcsapatai

Négy magyar játékos, Vojvoda Dávid, Keller Ákos, Lóránt Péter és Ferencz Csaba kerültek be a két kezdőcsapatba - a két szakvezető Sztojan Ivkovics (kelet) és Teo Cizmic (nyugat) lesznek.

A kosarsport.hu beszámolója:

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége idén is a szurkolók szavazatai alapján állította össze az All-Star Kosárlabda Gála kezdőcsapatait, akik november 26-án a budapesti Tüskecsarnokban léphetnek pályára.

Az esemény hivatalos sajtótájékoztatóján kiderült, hogy Nyugat válogatottját a listavezető EGIS Körmend edzőpárosa, Teo Csizmics és Hencsey Tamás irányítják, míg a Kelet csapatát Szolnokról Sztojan Ivkovics és Pór Péter dirigálják majd.

Kezdőcsapatok

Kelet

James Kinney (Szolnoki Olaj KK)
Vojvoda Dávid (Szolnoki Olaj KK)
Ivan Lilov (Naturtex-SZTE-Szedeák)
Szvetozar Sztamenkovics (JP Auto-JKSE)
Matija Poscic (MAFC)

Vezetőedző: Sztojan Ivkovics, edző: Pór Péter

Nyugat

Emmanuel Ubilla (Zalakerámia ZTE KK)
Darrin Govens (Falco KC Szombathely)
Ferencz Csaba (Egis Körmend)
Lóránt Péter (Alba Fehérvár)
Keller Ákos (Alba Fehérvár)

Vezetőedző: Teo Cizmic, edző: Hencsey Tamás

A kezdőcsapatok tagjaira október 28-tól november 20-án éjfélig lehetett szavazni az esemény hivatalos internetes oldalán: http://allstar.kosarsport.hu/

A cseréket az edzők jelölik ki, így egy-két napon belül jelentik majd be a szervezők a teljes kereteket.

A gálán idén is lesz az intergráció és tolerancia jegyében kerekesszékes kosárlabda bemutató, ismét érkezik a mindig látványos táncbemutatót produkáló Red Foxes csoport Ukrajnából és természetesen nem maradhat ki a programból a hárompontos dobó illetve a zsákolóverseny sem.

A főmeccs szünetében egy nagyszabású ünnepség is a gála része, ahol a 2016-os esztendő kosárlabda sikereinek részeseit tapsolhatja meg a közönség. Többek között az Európa-bajnok 3x3-as női válogatott, a 18 év után ismét Európa-bajnoki résztvevő felnőtt férfi válogatott tagjai is ott lesznek a pályán. Reményeink szerint szerdán Szlovákiában a felnőtt női válogatott is kivívja az Eb-részvételt, így őket is ünnepelhetjük majd a Tüskecsarnokban szombaton este.

Az eseményen jelentették be, hogy a Magyar Kosárlabda Szövetség és a Szerencsejáték Zrt. együttműködési megállapodást kötött, melynek keretében a nemzeti lottótársaság rendelkezik a szövetség alá tartozó klubok reklám- és marketing jogainak jelentős részével a 2016/2017-es bajnoki szezonban.

„A kosárlabda Európában a második, Magyarországon pedig a harmadik legnépszerűbb látványsportág, amely széles utánpótlással és szurkolói körrel rendelkezik. A hazai klubok eseményei a leglátogatottabb sportrendezvények közé tartoznak, a kosárlabdás rajongótábor sportot szerető és ismerő közönség. A Szerencsejáték Zrt. számára ez a szurkolói kör kiemelt célcsoportot jelent a sportfogadói bázisunk növelése és a sportfogadási termékeink népszerűsítése szempontjából.” – mondta el Dr. Braun Márton, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója. 

PROGRAM

Helyszín: Budapest, Tüskecsarnok
Időpont: 2016. november 26. (szombat)

15:00    Kapunyitás
15:30    ELŐMÉRKŐZÉS: Férfi U20 válogatott - Férfi Egyetemi válogatott
16:50    Kerekes székes Kelet-Nyugat bemutató mérkőzés
18:00    KELET – NYUGAT ALL-STAR mérkőzés
Közben:    18:25 Molten 3 pontos dobóverseny
                19:00 Half Time show: válogatott csapatok köszöntése
                19:40 adidas Dunk Contest 

Fellépők/Betétprogramok:

Red Foxes
Pénzügyőr Zenekar
Közönség játékok

A gálára jegyek kaphatóak a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában:
www.tex.hu

Telefonos jegyrendelés: +36 30 505 0666

A jegyár minden szektorba egységesen 2500 Ft.

Pénteken és az esemény napján a Tüskecsarnok pénztárai 14 órakor nyitnak ki.

Forrás - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus