Melvin marad az Alba Fehérvárnál

Az Alba Fehérvár vezetőedzője, Marcel Tenter döntött: Cleveland Melvin próbajátéka után rendes, a teljes 2014/15-ös szezonra szóló szerződést is kap a székesfehérvári együttestől.

A klub hivatalos honlapja, az albakosar.hu számolt be a döntésről:

"Azok után, hogy a nagyváradi tornán legeredményesebb játékosunk volt, nem meglepő, hogy Marcel Tenter vezetőedző amerikai próbajátékosunk szerződtetéséről döntött.

Cleveland Melvin nagyon jól mutatkozott be az Alba Fehérvárban, a házigazda Nagyvárad elleni pénteki mérkőzésen remek dobószázalékkal 22 pontot szerzett és 7 lepattanót is leszedett. A másik két meccsen is ő volt a legeredményesebb játékosunk, az Inter Bratislava ellen 17, a Valjevo ellen 18 pontot tett a közösbe, vagyis az ellenfeleknek végig komoly gondot okozott a semlegesítése. Figyelembe véve, hogy csak egy hete készül a társakkal, mindenképpen biztató a teljesítménye.

Mint megírtuk, az egyetemről frissen kikerült, 4-es és 3-as poszton is használható Melvin egyhetes próbajátékra érkezett Fehérvárra. Ez most letelt, és Marcel Tenter vezetőedző úgy döntött, szükség van az amerikai kosarasra. Így a 2014/15-ös szezonra szerződést kapott, vagyis Lasan Kromah és Dalibor Djapa mellett ő a harmadik légiósa az Alba Fehérvár keretének."

Forrás - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus