Milan Majsztorovics a Szedeák új centere

Az elmúlt napok tárgyalásai során eldőlt, hogy a következő évadban a 33 éves Milan Majsztorovics lesz a Naturtex-SZTE-Szedeák centere, aki korábban játszott többek között a Falcónál is.

A klub közleménye:

Az elmúlt napok tárgyalásai során eldőlt, hogy a következő évadban a 33 éves Milan Majsztorovics lesz a Naturtex-SZTE-Szedeák centere. A 207 centi magas kosaras már játszott Magyarországon, a 2014-15-ös bajnokságban a Falco színeiben meccsenként 22 perc alatt 10.2 pontot és 5.9 lepattanót jegyzett.

A szerb center korábban Spanyolországban, Lengyelországban és Németországban is szerepelt, az Oldenburg együttesével bajnok volt a Bundesligában és az Euroligában is pályára lépett. A 4-es és 5-ös poszton is bevethető Milan Majsztorovics az előző szezont térdsérülés miatt kihagyta, és a sikeres rehabilitációt követően egyéves megállapodást kötött a szegediekkel.

- Februárban edzettem egy hetet a Szedeákkal, és nagyon tetszett a  játékrendszer, a csapatot körülvevő hangulat, valamint a klub szervezettsége is. Tudom, hogy az előző szezonban nagyon sok sérülés hátráltatta a szegedieket, de bízom abban, hogy a balszerencse most elkerül bennünket, és ha ez így lesz, az elvégzett munka jó eredményeket hozhat. Az elmúlt évet sajnos nekem is ki kellett hagynom, most természetesen mindent megteszek, hogy minél előbb visszanyerjem a régi formámat, és sikeres idényhez segítsem új csapatomat – mondta a Naturtex centere.

Foto, Slide - falcokc.com

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus