Milos Boriszov is Sopronban marad!

Újabb óriási lépést tett az előző évad sikercsapatának - bajnoki bronz és Magyar Kupa ezüstérem - egyben tartása felé a Sopron KC férfi együttese.

Pénteken kora délután - amint arról honlapunkat Pojbics Szabolcs, a soproni klub ügyvezetője tájékoztatta -  újabb egy évre kötelezte el magát az SKC együtteséhez az előző évad  közepén szerződtetett s hamar a soproni közönség kedvencévé váló montenegrói Milos Boriszov. 
A hármas és a négyes poszton egyaránt bevethető, sőt, remek teljesítményre képes játékos két, a jelenleg a magyar válogatottal az Eb-selejtezőkön szereplő kosaras, Dénes Gábor valamint Ruják András, továbbá Takács Norbert, Tóth Gergely és a szezon hajrájától a csapatkapitányi tisztet is betöltő Trepák Zoltán után  immáron a hatodik meghatározó játékosa az előző évad soproni sikercsapatának, aki az októberben kezdődő évadtól is az SKC együttesét erősíti. 

Boriszov a 2014-15-ös SKC első idegenlégiós játékosa. 

A bajnoki rájátszásban 17,2 pontos és 7,1 lepattanós átlagot elérő montenegrói kosaras jelenleg hazája válogatottja tagjaként az Európa-bajnoki selejtezőkön szerepel. Boriszov a selejtezők során igazán jelentős szerepet Montenegró válogatottjában először a szerdai, csapata által hazai környezetben Izrael legjobbjaival szemben 80-65-re elvesztett meccsen kapott,  húsz perc alatt 8/6 pontig s 7 lepattanóig jutott, ez utóbbi statisztikai kategóriában csapata legjobbjának bizonyult, tehát egészen biztos, hogy nem "leeresztett" állapotban érkezik meg majd szeptember elején Sopronba. 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus