Milosevics marad Szolnokon

A mai napon kiderült, hogy a Szolnoki Olaj KK egyik légiósa már biztosan marad a tiszaparti együttesnél a következő szezonra is, miután Sztrahinja Miloseviccsel hosszabbított a klub.

A Szolnoki Olaj KK hivatalos közleménye:

"A Szolnoki Olaj KK és Strahinja Milosevic a mai napon egyéves megállapodást kötött, melynek értelmében a szerb bedobó a 2014/2015-ös bajnoki idény hazai és nemzetközi mérkőzésein is a csapat rendelkezésére áll."

A szerb kosaras karácsony után közvetlenül, december 27-én érkezett a szolnokiakhoz a macedón első osztályból, és mentalitásával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy megforduljon az Olaj addig nem túl fényesen alakuló idénye.

Az Adria Ligában 11 meccsen 10.0 pontot és 5.7 pattanót (2.2 támadó) átlagolt, míg a EuroChallenge-ben ugyancsak 11 mérkőzés alatt 9.9 pont és 4.9 pattanó (2.5 támadó) voltak a mutatói. A magyar bajnokságban eddig 10 mérkőzésen lépett parkettre (8 középszakasz, illetve 2 rájátszás találkozón), ezeken 10.5 pontot, 8 pattanót, 2.9 gólpasszt és 2.2 labdaszerzést tett a közösbe fellépésenként, kiegyensúlyozott teljesítményt hoz tehát egész szezonban.

 

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus