Milutin Djukanovics a KTE új légiósa

Lamont Middletontól is megvált a KTE-Duna Aszfalt - új légiós mutatkozik be vasárnap Forray Gáboréknál, Milutin Djukanovics.

A ktekosar.com beszámolója:

Új játékos mutatkozik be a KTE-Duna Aszfalt csapatában a vasárnap 18 órakor kezdődő KTE-Duna Aszfalt-MAFC bajnoki mérkőzésen. Ezzel együtt eldőlt, hogy Middleton nem marad a klubban.

A cél az volt Middleton igazolásával, hogy a korábban mutatott statisztikájához hasonlóan pontokkal segítse a csapatot a célok elérésében. A tesztidőszaka alatt lejátszott meccseken ez meg is valósult, az ezt követő bajnoki találkozókon nem, így Forray Gábornak újabb légiós után kellett néznie. Immár Kecskeméten van a montenegrói Milutin Djukanovic. A 2-1-es poszton szerepeltethető 25 éves, 190 cm magas és 87 kg-os játékos a montenegrói bajnokságban szerepelt, de játszott a cseh Opava (2013-14), valamint a török Türk Telekom (2016) együttesében is – utóbbiban a bajnokság és az Europe Cup véghajrájára szerződtették.

Az elmúlt napokban Djukanovic igen motivált, okos és erős játékosként mutatkozott be, fizikailag jó állapotban van – ennek az lehet az egyik oka, hogy Montenegro válogatottjának keretével végigdolgozta a nyarat, de az Eb-selejtezőkön nem játszott. S mert ugyanabban a kosárlabda kultúrában nőtt fel, mint a csapat másik három külföldi játékosa, remélhetőleg könnyen illeszkedik majd a csapat rendszerébe.

Lamont Middleton Bejrutba, a libanoni bajnokságba szerződött.

Forrás - ktekosar.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus