Molnár Csabának a Szedeák az ötödik gyermeke

A ma 60 esztendős Molnár Csaba a SzegedMa.hu-nak mesélt többek között arról, hogy mire a legbüszkébb, hogy mivel foglalkozik most, hogy miben más most az utánpótlás, mint volt korábban, és hogy mit vár az Eb-n a magyar együttestől.

Ma ünnepli 60. születésnapját a Naturtex-SZTE-Szedeák egyik alapítótagja, Molnár Csaba. Vele beszélgetett a SzegedMa.hu ennek apropóján. Elmondása szerint magánéletében tartalmas életet él, négy gyereket sikerült felnevelnie, a szakmai részt tekintve pedig a Szedeák megalapítására és az ott végzett munkájára a legbüszkébb. Jelenleg megyei utánpótlás referensként dolgozik, és beszélt arról is, hogy miben másabb jelenleg az utánpótlás helyzete, mint akkor, amikor ő dolgozott benne.

Az új szezon első mérkőzésén a Debrecen látogat a Szedeák otthonába, tehát egyik fia, Molnár András ellenfélként lép pályára majd, de elmondása szerint hozzászokott már ehhez, higgadtan kezeli a helyzetet. Az Európa-bajnokságról annyit mondott, hogy nehéz jósolni, hiszen Hanga Ádám és DeAndre Kane helyzetét még nem ismerjük - nélkülük a továbbjutás csoda lenne, de a románokon kívül bárkinek a legyőzése szép teljesítmény lenne. Azt is elmondta, hogy bár most direktben nincs köze a Szedeákhoz, mindig kimegy a meccsekre, ha teheti, mert a Szedeák az ötödik gyermeke.

A teljes interjút a SzegedMa.hu-n elolvashatjátok!

Forrás - SzegedMa.hu
Foto, Slide - Gémes Sándor, SzegedMa.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus