Molnár Márton a Kecskemétnél folytatja

A Soprontól távozó 22 éves center, Molnár Márton a Kecskemét játékosa lett - 1 évre írt alá a KTE-Duna Aszfalthoz.

A ktekosar.hu beszámolója:

A 22 éves center tagja volt valamennyi korosztályos válogatottnak, az elmúlt 4 évben a Sopron játékosa volt. Forray Gábor évek óta ismeri őt, korábban is többször volt szó a játékos Kecskemétre igazolásáról.

Két héttel ezelőtt tartott sajtótájékoztatót a KTE-Duna Aszfalt vezetősége, s az összejövetelen jelentette be a klub, hogy a következő évre is együtt marad a csapat zöme: Pongó Máté, Pongó Martin, Mészáros Máté, Karahodzic Kemal, Ivosev Tomislav és Marko Derasimovic is Kecskeméten folytatja. Ugyanekkor fejtegette azt Forray Gábor, a csapat új vezetőedzője, hogy mindenképpen szükség lenne egy centerposzton szereplő játékosra, aki beleillik a csapat szerkezetébe, játékrendszerébe, a személyisége megfelelő és kellően motivált. Nos, immár tény, hogy Kecskemétre szerződik Molnár Márton, aki az elmúlt négy évet Sopronban töltötte.

A 22 éves, 208 cm magas, 105 kg-os center nem ismeretlen Forray Gábor előtt, évek óta figyeli a játékát. A játékos Körmenden született, és 18 éves koráig a legendás utánpótlásedző, Patonay Imre volt a nevelője. Ekkor költözött Sopronba, ahol később újra együtt dolgozott Patonay Imrével. Számunkra fontos, hogy új centerünk komoly, alapos képzést kapott, és döntően azokat a szakmai alapokat hozza magával, amelyek a csapatunk játékának is alapjai.

Egyébként nem ismeretlen számára a játékoskeretünk, hiszen a különböző korosztályos válogatottakból ismerik egymást a magyar játékosainkkal.

Molnár Márton egy évre szóló szerződést kötött a klubbal.


Forrás - ktekosar.hu
Foto, Slide - Tóth Zsombor, sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus