Molnár Márton szeretne idén tovább fejlődni

A KTE-Duna Aszfalt centere, Molnár Márton a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott az elmúlt szezonról, a felkészülésről és arról, mit vár magától és a csapattól idén.

A ktekosar.com interjúja:

Az egy éve Sopronból érkező center első kecskeméti idénye balszerencsésre sikeredett, sokat volt sérült, most viszont már egészséges, szeretne minél jobb teljesítményt nyújtani.

- Azt hallottam, hogy másodállásban vezetést oktatsz. Igaz ez?

- Ez azért nem teljesen így van – mondta nevetve Molnár Márton. Bernard Thompsonnak segítek, hiszen Amerikában inkább automataváltós kocsik vannak, manuálist még nem vezetett. Az elején kicsit nehézkesen ment a dolog, de már kezd belejönni.

- Komolyra fordítva a szót, az első kecskeméti szezonod nagyon balszerencsésre sikeredett, sokat voltál sérült. Hogy élted ezt meg?

- Engem is nagyon váratlanul ért a sérülés, de utána azon voltam, hogy minél hamarabb meggyógyuljak. Szeretnék köszöntet mondani három embernek, nevezetesen Radvánszky Dórának, Losonczy Klárának és Szollár Jánosnak, ők sokat segítettek nekem.

- Most viszont már egészséges vagy, jól játszol az edzőmeccseken.

- Igen, ennek örülök. Szeretném tartani a formámat és szeretnék tovább fejlődni.

- Öt győzelem, egy vereség a csapat mérlege a felkészülés során. Mit gondolsz, mire lehetünk képesek a bajnokságban?

- Ezekből az eredményekből nem szabad semmiféle messzemenő következtetést levonni. Gyakoroljuk azokat a mozgásokat, figurákat, amiket majd a szezon során szeretnénk használni. A győzelem azért mindenképpen egy plusz motiváció. Szeretnénk bejutni a rájátszásba, ott pedig majd kiderül, hogy mire leszünk képesek.

- Ha előreforgatnánk az idő kerekét, és a szezon végéhez érnénk, mi az, amivel elégedett lennél a saját teljesítményed tekintetében?

- Szeretném a szezon végén azt mondani, hogy igenis mindent megtettem a pályán a csapatért és sokat javult a védekezésem.

Forrás - ktekosar.com
Foto, Slide - kesport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus