Munkában a Kaposvár - VIDEÓ

Ma megtartotta első edzését Szrecskó Szekulovics Kaposváron - a Kapos TV mindezt videóra is vette, valamint interjúkat is készített. 

A delfinek.hu tájékoztatója:

Szokásosan a Sportcsarnok tanácstermében találkozott először a csapat, ahol Monok Tibor bemutatta az új edzőt, Szrecskó Szekulovicsot, új játékosunkat, Baki Gergelyt, valamint az új technikai vezetőt, Polczer Katát.
 
Az ügyvezető elmondta, hogy a következő évi szezonban határozott cél, hogy a csapat a legjobb 8 közé kerüljön, amire reális esélyt lát, még az idei légiós szabályok változásával is. A felkészülést az első szakaszban az U20-as csapat néhány tagja segíti, amíg szeptember 1-én Igor Mijajlovics és Marko Spica is Kaposvárra érkezik. A 3. légióssal kapcsolatban Monok Tibor elmondta, hogy folyamatosan keresik, még nincs konkrét jelölt, de ez egy nagyon fontos poszt, nem könnyű megtalálni az igazit. Ezek után a csapat az atlétika pályán kezdte meg az alapozást.

A tréningen ott volt a Kapos TV stábja is, ahol Szrecskó Szekulovicsot vezetőedzőt, Monok Tibort és Baki Gergelyt is megkérdezték a helyzetről - ez ide kattintva megtekinthető! 

fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus