Nemzetközi streetball Nyíregyházán

Hódmezővásárhely múlt hét végi remekül sikerült bemutatkozása után vasárnap egy régi "jól bejáratott" helyszínre, Nyíregyházára érkezik az OTP Junior adidas streetball rendezvénysorozata

A hagyományos helyszínen, a Kossuth téren a szabadtéri kosaras rendezvény jól illeszkedik a forgalmas központban a forgatagba, a járókelők meg-megállnak belenézni, hogy ügyeskednek a kosárlabdázás szebedtéri változatának hívei. A hírek szerint ezúttal az - elvileg - őszi időpont ellenére kifejezetten kellemes, nyárias időjárási viszonyok között rendezik a streetballt - 9 plusz a center pályán.

A rendezvény iránt külföldről is van érdeklődés, Ukrajnából és Litvániából is érkezett nevezés, az idei nyíregyházi streetball tehát nemzetközi lesz.

Az ügyességi versenyek, zsákoló viadal, dobóversenyek - benne az egymillió forintos kéz elnevezésű versengés - ezúttal sem maradhatnak el.

A tervek szerint kerékpáros és táncbemutató színesíti majd a rendezvényt, amelyre pénteken éjfélig lehet nevezni a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.

Foto, Slide - streetballnet.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus