Nyilvános edzés és közönségtalálkozó az Albánál

Az Alba Fehérvárnál augusztus 17-én közönségtalálkozó lesz, ahol bemutatják az új csapatot a szurkolóknak - a szezon során még elképzelhető egy ötödik légiós leigazolása.

Az albakosar.hu beszámolója:

Kosarasaink az eredeti terveknek megfelelően, augusztus 14-én, hétfőn kezdik a tréningeket, pár nappal később pedig nyílt edzésre és közönségtalálkozóra várjuk a szurkolókat. A tavalyi szezonban a hazai mezőnyben nem hibázó, bajnok és kupagyőztes csapat játékosai augusztus 17-én, csütörtökön, 17.30-tól várják a drukkereket, 17.45-kor a csapat bemutatásával indul a program, 18 órától gyakorlást vezényel vezetőedzőnk, Dzunic Branislav. A folytatásban, a gyakorlás végeztével, 19 órától közös fotók készítése és dedikálás szerepel a programban.

A klub sportigazgatója, Simon Balázs elmondta, a négy, frissen igazolt külföldi közül Kasey Hill, Chris Horton és D.J. Fenner már itt lesz az első gyakorláson, az utolsóként, néhány napja igazolt Alandise Harris pedig egy héttel később érkezik. Elképzelhető, hogy később, a szezon folyamán még egy légióst szerződtetünk.

Forrás - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus