Olasz Ádám az Oroszlányban folytatja

Tegnap a ZTE KK és Olasz Ádám közös megegyezéssel szerződést bontott egymással - a játékos Oroszlányban folytatja.

A Zalakerámia ZTE KK tegnap esti sajtóanyaga:

A mai nappal a ZTE KK és Olasz Ádám közös megegyezéssel szerződést bontott egymással. A döntés részleteiről a következőket közöljük:

Közös elhatározás eredményeként távozik a klubtól saját nevelésű játékosunk Olasz Ádám - tájékoztatott Stárics Kornél ügyvezető. A felek közös megegyezéssel bontottak szerződést és nem rossz viszonyban válnak el egymástól.

A fiatal játékostól a Szolnok elleni mérkőzés után érdeklődtünk a döntésének az okáról:

- A napokban jelentette be a klub, hogy centert igazoltak, így az én posztomon sokan lettünk a keretben. Bencze Tamással egyezettünk, és arra a döntésre jutottunk, hogy jót tehet nekem a váltás.

Olasz Ádám elmondta, hogy az Oroszlány már a szezon elején megkereste, hogy a keretébe csábítsa, de akkor már aláírt nevelőegyesületéhez. Mellette még a Veszprém is érdeklődött, de végül az OSE lett a befutó. A fiatal center egyenlőre erre a szezonra kötelezte el magát a Komárom-Esztergom megyei csapathoz és a szezon végén, ha minden rendben lesz, akkor újra egyeztetnek a hosszabbításról.

Bencze Tamás vezetőedzőtől is érdeklődtünk, mi a véleménye a játékos döntéséről:

- Ádám az edzéseken segített nekünk és azt gondoljuk és ő is egyetértett ebben, hogy kiderüljön, tud-e magasabb szintre lépni, ahhoz váltania kell. Kevés lehetőséget kapott nálam, de azt gondolom, hogy technikailag és taktikailag nincs azon a szinten, hogy bekerülhessen a rotációba és tudjon NB I-ben játszani meghatározóan.

A vezetőedző elmondta továbbá, hogy Ádám számára a B csoport egy jó erőpróba, hogy ő is lássa és a vezetők is lássák, hogy hol tart. Nem szakításról beszélünk, hanem egy közös megbeszélés eredményéről. Jó értékmérő lesz Ádámnak a váltás, ami a pályafutását segítheti, vélekedett Bencze Tamás

A vezetőség köszöni Olasz Ádám eddigi odaadó munkáját és hangsúlyozzák ez a váltás nem végleges és várják vissza őt a későbbiekben, ahogy mondták a szemüket rajta tartják.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus