Ondima Olivér a Szolnoki Olaj KK játékosa

Az előző idényben a Jászberénynél játszó Ondima Olivér a Szolnoki Olaj KK-hoz szerződött.

Az ICT Europe hivatalos facebook-oldaláról:

A Szolnok új ifjonca, Ondima Olivér is az ICT Európánál!

A Vasas Akadémiánál nevelkedő, de az előző két szezonban már az NB I/A-s Jászberényi KSE kötelékébe tartozó és ott fejlődő, 1998-as születésű hátvéd ettől a nyártól kezdve ügynökségünk segítségével építi tovább karrierjét.

A 192 centis, 75 kilós, egyes és kettes poszton bevethető, szélvész gyors fiatal játékos az előző évadban mutatkozott be az A-csoportban, ahol még peremembernek számított, ám az U20-as bajnokságban mindkét szezonban a JKSE vezére volt.

Korábban a Vasassal az Európai Ifjúsági Liga (EYBL) U17-es ezüstérmét és az U16-os negyedik helyét is elhódította és több országos utánpótlás bajnoki cím elnyerése során volt húzóember a fővárosi akadémiánál.

Az új klubjánál, a Szolnoki Olaj KK-nál már a felnőtt, FIBA Europe Cup-szereplő csapat edzéseit látogatja, az U20-as bajnokságban pedig a gárda húzóembere lehet.

Célja idén, hogy rengeteg külön munkával fizikailag és technikailag is arra a szintre érjen, hogy profi kosárlabdázóként is szép, s eredményes pályafutásba kezdhessen a következő években.

Forrás, Foto, Slide - ICT Europe hivatalos facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus