Pápai Máté Amerikában folytatja

A MAFC nevelése, Pápai Máté a Florida Institute of Technology egyetem csapatában folytatja pályafutását, az NCAA második vonalában.

A Florida Institute of Technology honlapja, a floridatechsports.com számolta be róla, hogy a MAFC 19 éves centere, Pápai Máté náluk, a Florida Tech Panthersnél folytatja pályafutását - ez az együttes nem a Div I-ben, hanem a Div II egyik, ha nem a legerősebb csoportjában szerepel. Pápai nyilatkozott is a honlapnak:

"Eltartott egy darabig, mire meghoztam a döntésemet, hogy a Florida Tech-et fogom választani, mert több különböző egyetemtől is kaptam ajánlatot. Azért döntöttem mégis a Florida Tech mellett, mert nagyszerű csapatuk van jó játékosokkal és tapasztalt edzőkkel. A Div II legerősebb konferenciájában szerepelnek, és nagyon komoly ellenfeleik vannak. A város, a campus és az egész közeg fantasztikus és gyönyörű. A kosárlabda mellett a tanulmányaim is nagyon fontosak számomra, és azt hiszem, jó döntést hoztam ebből a szempontból is. Nagyon izgatott vagyok, és alig várom már, hogy a Párducoknál szerepelhessek."

Foto, Slide - floridatechsports.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus