Patonay Imre felmondott Sopronban

Patonay Imre felmondott a Sopron KC-nál egy, a szombati, TLI-Alba Fehérvár elleni mérkőzést követően történt incidens miatt.

A csapat hivatalos honlapja, az sakc.hu egy hosszabb cikket közölt a vezetőség nevében, ennek egyik részletében található Patonay Imre felmondása, illetve az okok:

"A csapat eredményeivel szemben támasztott elvárásotok alapja az előző két szezon, amelyeknek a sikerességét Sabáli Balázsnak és a vele együtt dolgozó stábnak köszönhetjük, akik most is rengeteget dolgoznak és küzdenek egy-egy meccs sikeréért. Visszautalva az előzőekre: ez egy új csapat, új emberekkel, az összeszokottság hiányával keményen meg kell küzdeni. Sajnos ez nem mindig sikerül, de mindent megteszünk azért, hogy ezeket a problémákat orvosoljuk.

Attól semmi sem fog megoldani, hogy a meccsen és a meccs után hangosan szidjátok a stábot és a családjukat, nem éppen kulturált jelzők kíséretében. Ez a helyzet a szombati meccs után annyira elmérgesedett, hogy az előtérben egy magát szurkolónak gondoló férfi, minősíthetetlen jelzőkkel illette először a szakmai vezetést, majd amikor szakmai igazgatónk, Patonay Imre lánya ezt szóvá tette, őt kezdte el szidalmazni oly mértékben, hogy a biztonsági személyzetnek kellett közbeavatkoznia, nehogy a helyzet tettlegességig fajuljon. Ennek az atrocitásnak a következménye, hogy Patonay Imre felmondott csapatunknál."

Forrás - sakc.hu
Foto, Slide - Tóth Zsombor, sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus