Patonay Imre Prima-díjat kapott!

Csütörtök este, a szombathelyi Weöres Sándor Színházban rendezett gálán adták át a megyei Prima-díjakat. 2013-ban, sport kategóriában Patonay Imre vehette át a megtisztelő elismeréséért járó plakettet.

Több héten át zajlott a szavazás a különböző kategóriákban, melyet tegnap este 19 órakor zártak le, a voksolók pedig a körmendi ikonnak ítélték az idei elismerést. Patonay két vetélytársa a Prima-díjért rendezett szavazáson Halmosi Zoltán labdarúgó és Antalovits Ferenc súlyemelő voltak.

A Soproni KC szakmai igazgatója idén komoly harcot vívott egy daganatos betegséggel. Márciusban megoperálták, ám kitartásának köszönhetően a korházban töltött időszak és a rehabilitációt követően ma már újra a kosárlabda pályák közvetlen közelében tartózkodhat, segítheti Sabáli Balázs s csapata munkáját.

A Körmenddel vezetőezőként nyert bajnokságot 1987-ben. Első vidéki csapatként diadalmaskodtak vezetésével a piros-feketék a bajnoki döntőben az akkoriban egyeduralkodó nak számító Honvéd felett. Patonay Imre neve nem csak Vas megyében, hanem az egész országban azonosult a kosárlabda fogalmával.

 

Fotó (Slide) - Tóth Zsombor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus