Pécsett is újabb honosítás lehet, a PVSK megkezdte a felkészülést

Hivatalosan is kezdetét vette a visszaszámlálás a bajnokságig, a Pécsi VSK-PANNONPOWER és a PVSK-Kronosz Kiadó is megkezdte a felkészülést, méghozzá egy honosítás alatt lévő új érkezővel a fedélzeten!

Csütörtökön reggel megkezdődött az előszezon a pécsi férfi csapatok számára. A fiatalok futással kezdték a napot és csak délután fogtak labdát, míg a felnőttek délelőtt egy átmozgató edzésen vettek részt, délutántól pedig kezdetét vette a kemény munka - számol be a hírről a klub hivatalos honlapja, a pvsk-panthers.hu portál.

Az edzői stáb az U21-es és NBI B. csoportos csapatnál Juhász Olivérrel bővült, aki Czigler László munkáját segíti majd. Rajta kívül az alapozás során különösen fontos szerepe lesz Molics Bálintnak is, aki proprioceptív tornával segíti majd a játékosokat abban, hogy megelőzzék a sérüléseket a fokozott terhelés ellenére is.

Az edzők bemutatása és Bán Gábor rövid szezonnyitó köszöntőjét követően Csirke Ferenc a magyar maggal megkezdte alapozást. Halász Ákos, Délity Bence, Bíró Olivér, Somogyfoki Szabolcs és Bödör Bence már othhonosan mozgott a Lauber Dezső Sportcsarnok falai között, de az érkezők is hamar megtanulták a járást. Horti Bálint és Harazin Tamás a palánk alatt erősíti csapatunkat, míg a fiatal Czukor Bence még csak szárnyait bontogatja a felnőttek között. Jelenleg próbajátékon van Szrdjan Sztojanovics, aki magyar származású, ám jelenleg csak szerb útlevéllel rendelkező, 2-1-es poszton bevethető kosaras. Ő akkor válhat végleges tagjává a keretnek, ha - amint arra számítani lehet - hamarosan megkapja a magyar állampolgárságot.

Az összkép már a légiósok nélkül is jól festett, jó kondiban és jó színben vannak játékosaink, no persze a hangulatra sem lehetett panasz. Harazin és Horti a jelek szerint könnyen megtalálta a közös hangot a társakkal, a Halász-Horti duo pedig hangulatban és a dobóversenyben is élen álltak.

Forrás, fotó: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus