Radulovics marad, Rancic a hét végén bizonyíthat

A ZTE elleni edzőmeccs után az SKC vezetősége véglegesítette Alekszandar Radulovics, a montenegrói center szerződését.

Sabáli Balázs, az SKC szakvezetője elmondta, a montenegrói középjátékos Sopronba érkezése óta jelentősen előre lépett. Bár az SKC edzője úgy érzi, még a Zalaegerszegen látottnál is több van benne, a szakmai stáb úgy döntött, megtartja s véglegesíti szerződését. Sabáli bízik benne, hogy e döntéssel Radulovicsról lekerül a próbajátékkal, a megfelelési kényszerrel járó nyomás  s így még többet tud majd hozzátenni a csapat játékához. 

A korábbi horvát válogatott bedobóval, Damir Ranciccsal kapcsolatban a hét végén hoz majd döntést a soproni szakvezetés. Sabáli szerint ő is jobb lehet, fizikálisan van még némi lemaradása. A nem garantált szerződéssel a soproni csapatnál lévő Cliff Tucker játékáról azt mondta Sabáli, hogy vannak jó periódusai - Zalaegerszegen például gyorsan dobott 8 pontot -, de hosszú percekre képes "eltűnni", igen-igen passzívvá válni. 

Pénteken 18 órától a Krasznai-emlékmérkőzésen az osztrák BC Zepter Vienna csapatát fogadja a SKC, sőt a szurkolók szombaton újra megnézhetik a csapatot a Novomatic Arénában - akkor a MAFC lesz az SKC ellenfele. Ezeken a meccseken már a 4 - köztük a jelenleg is zajló - Európa-bajnokságot is megjáró bosnyák centert, Edin Bavcicot is láthatják a soproni drukkerek.

fotó: sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus