Rakocsevics szerződését felbontotta a Körmend

Az Egis Körmend felbontotta montenegrói centere, Zsarko Rakocsevics szerződését. A klub közleményét az alábbiakban olvashatjátok!

A körmendi csapat ügyvezetője, Zsebe Ferenc a klub hivatalos honlapján, a bckormend.hu-n számolt be a hírről:

"Szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy Zsarko Rakocseviccsel szerződést bontott klubunk.

A játékossal az elmúlt szezonban két éves szerződést kötöttünk annak reményében, hogy hosszú távon számíthatunk a kiváló képességű centerre.

Zsarko Rakocsevicsnek az előző bajnokság elején is voltak belgyógyászati problémái, amelyek ezen a nyáron kiújultak, a játékos műtéten is átesett.

Állapotával kapcsolatban több orvosi véleményt is kértünk. Ezek alapján Zsarko legkorábban szeptember végén kezdhetné el az edzéseket, de akkor sem biztos, hogy teljesen egészséges lesz. Az orvosok szerint betegsége bármikor kiújulhat, ezért úgy ítéltük meg, hogy kockázatos volna rá építeni a csapat palánk alatti játékát. A helyzetre való tekintettel – Zsarkoval egyetértésben – felbontottuk a szerződését. A megegyezésnek része az, hogy a következő szezonra felépülése estén sem köt szerződést magyar bajnokságban szereplő klubbal.

Ez úton szeretnénk megköszönni Zsarkonak az előző szezonban nyújtott teljesítményét, hiszen valóban kiváló képességű játékosunk volt a személyében. Reméljük, hogy egészsége minél hamarabb rendbe jön! Sok sikert kívánunk neki a sportban és a magánéletben is, hiszen Zsarko ezen a nyáron kötött házasságot.

A klub vezetése dolgozik azon, hogy pótolja a csapat első számú centerét, bízunk abban, hogy hamarosan ezzel kapcsolatban is bejelentéssel élhetünk.

Zsebe Ferenc
ügyvezető"

Forrás, foto - bckormend.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus