Rancic is marad a Sopronnál

A horvát bedobó meggyőzte Sabáli Balázst és marad a klubnál, Cliff Tuckerrel viszont nem teljesen elégedett a szakvezető.

A sakc.hu jelentette:

 Múlt hét végén előbb az osztrák Fürstenfeld, majd a MAFC elleni felkészülési meccsét is magabiztosan, fölényesen nyerte Sabáli Balázs legénysége. A szakvezető kifejtette: mindkét meccsen jól kezdett csapata, lendületes, pontos játékkal, ahogy az elvárható. Szünet után kicsit alábbhagyott a koncentráció a nagy vezetés tudatában, ráadásul új taktikai variációkat is próbálgatott a szakvezetés, valamint a fiataloknak is lehetőséget adott.

Klubunk véglegesítette a korábban hazája válogatottjában is pályára lépő horvát bedobó, Damir Rancic szerződését. Róla azt mondta Sabáli: fizikailag még nincs ideális állapotban, erőnlétileg még van mit behoznia,  utol kell érnie magát, de a dobókészségével, játékintelligenciájával sokat segíthet csapatunknak. 

A légiósok közül Cliff Tuckerrel, a nem garantált szerződéssel a klubál lévő amerikai hátvéddel nem igazán elégedett edzőnk, ő csak időnként hozza, ami elvárható lenne tőle.

A csapat a héten a Göcsej-kupán már teljes kerettel vesz részt, s a bajnokság előtt a torna három meccsén van még mód alakítani, finomítani a csapatjátékon.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus