Reggie Keely pótolhatjaTownest Sopronban

Az amerikai Reggie Keely lehet az a játékos, aki pótolja a Sopronból távozó Darian Townest. Két hetes próbajátékra érkezik első körben.

A Soproni Sördögök hivatalos honlapja, az sakc.hu beszámolója:

Ma délután megérkezett Sopronba csapatunk új center jelöltje, a 23 éves, 206 centi magas, 108 kilós amerikai Reggie Keely. Kiszemeltünk edzésben s játékban van, játszott Hollandiában az Apollon Amszterdam csapatában két meccset a szezonban, méghozzá egészen jól.

Keely utolsó egyetemi évében, a 2012-13-as szezonban, az Ohio Bobcats csapatában az NCAA-ben meccsenként átlagban 23 percet játszva 12,1 pontos és 4,5 lepattanós meccsenkénti átlagot ért el. Az előző évadban is Hollandiában játszott, méghozzá a Den Helder Kings csapatában. Ott 10 meccsen lépett pályára, és 10,1 pontot és 4,2 lepattanót átlagolt.

A mostani szezonban nyílt szerződéssel, amelyből bármikor kiléphet – az előző évad közepén Milos Boriszov került csapatunkhoz hasonló módon – az amszterdami csapatban kosarazva két mérkőzésen 17 ponttal és 8,5 lepattanóval segítette csapatát  átlagban meccsenként.

Keely első lépésben két hetes próbajátékra érkezik csapatunkhoz.

Forrás - sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus