Rodney Green (lehet) a Szolnoki Olaj új légiósa

A sportando.com értesülései szerint a Szolnok az utolsó simításokat végzi Rodney Green új szerződésén, aki a magyar bajnoknál folytatja.

A sportando.com európai hírportál jelentette, hogy a magyar bajnok Szolnoki Olaj KK együttese az utolsó simításokat végzi a Rodney Greennel kötendő szerződésen.

Az amerikai, kettes és hármas poszton használható kosaras 27 esztendős, 195 centi magas és korábban a La Salle egyetemre járt, ahol négy szezont húzott le és 2010-ben végzett. Az előző idényben annál a lengyel King Wilki Morskie Szczecinnél játszott, amely csapatot év közben elhagyta az Olaj másik új légiósa, Dino Gregory. Green idény közben csatlakozott a klubhoz, ahol 13 mérkőzésen 15.2 pontot, 4.8 pattanót és 4.7 gólpasszt átlagolt, összességében az egyik leghatékonyabb játékosa volt a gárdának. Swingmanekhez képest kifejezetten jól szolgálja ki a társakat, már egyetemi pályafutása során is jellemző volt ez rá, emellett ha nem is vállalt sok hármast a lengyeleknél, azt legalább jó százalékban tette, 48%-kal dobott a triplavonalon túlról (12/25). 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus