Rosco Allen: fáradásos törés

Rájár a rúd idén a külföldön játszó magyar férfi kosárlabdázókra, ugyanis Hanga Ádám és Obie Trotter után hosszabb kényszerpihenőre kényszerül a jelenlegi egyetlen NCAA-s honfitársunk, a magyar U20-as válogatottat az A-divíziós Eb-re kijuttató, s mostani B-divíziós kontinensviadalon all-starnak választott Rosco Allen.

A Stanford Cardinal 20 esztendős bedobója fáradásos törést szenvedett a sípcsontjában, ami miatt legalább 6-8 hetes kényszerpihenő vár rá.

A Budapesten született, de édesapja révén amerikai gyökerekkel és (kettős-)állampolgársággal is rendelkező Rosco Allen óriási lehetőség előtt áll(t) a csapata számára november 8-án kezdődő idényben, ugyanis posztjáról visszavonult sérülés miatt Andy Brown, így jó eséllyel kezdőként számítana rá ebben az évadban Johnny Dawkins mester egy olyan Stanford keretében, mely a korábbi MAFC-nevelés első szezonjában ugyan lemaradt a March Madnessről, de mivel minden kulcsemberét megtartotta, ebben a szezonban kiváló lehetősége van valami igazán nagyot alkotni a szakemberek szerint.

Így sajnos az idény majdnem felét ki kell, hogy hagyja, mi pedig innen is mielőbbi felépülést és teljes gyógyulást kívánunk Rosco Allennek!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus