Ryan Watkins a Sopron KC-nál folytatja

Megvan a tegnap elküldött Jamie Skeen helyettese a Sopron KC-nál - a legutóbb Pakson játszó Ryan Watkins lesz Váradi Kornél csapatának centere.

Az sakc.hu beszámolója:

Amint arról ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs honlapunkat tájékoztatta: megtalálta centerét klubunk a 26 éves, 206 centi magas, 104 kilós Ryan Watkins személyében. Az amerikai kosaras már az előző két évadot is hazánkban töltötte.

Watkins első magyar klubja a Szeged volt, amelyben a 2015-16-os szezon elején bő 27 percet játszva, figyelemre méltó dupla-duplás, 17 pontos, 10 lepattanós átlagot produkált. Ez az Atomerőmű SE csapatának is feltűnt, öt forduló után Watkins Paksra került. A Szegedénél jóval bővebb keretű ASE-ban jóval kevesebbet, 16,5 percet töltött meccsenként átlagban a parkettán, s ezalatt 9,1 pontot és 7,4 lepattanót átlagolt.

Az előző, a 2016-17-es évadban Watkins maradt Pakson, s csapatával éppen ellenünk kezdte a szezont egy parádés, 20 pontos, 19 lepattanós játékkal. A második fordulóban, a MAFC ellen megsérült, és csak januárban térhetett vissza. Fokozatosan lendült játékba, s kapott egyre több és több játékidőt. Az alapszakasz végén, a ZTE ellen hosszabbítás után elveszített meccset 27 ponttal és 16 lepattanóval zárta. Összességében átlagban 17,5 percet játszva 10,8 pontot és 7,7 lepattanót átlagolt.

Múlt csütörtökön már megérkezett Sopronba, s edzésbe állt csapatunknál a szerb hátvédünk, Uros Duvnjak; Watkins, a másik amerikai kosarassal, Lamb Autrey-val egyetemben a tervek szerint a hét elején érkezik. Watkins Sopronban először tüzetes orvosi vizsgálaton esik át, s amennyiben állapota megfelel a kívánalmaknak életbe lép a szerződése.

Forrás - sakc.hu
Foto, Slide - Tóth Zsombor, sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus