Sabáli Balázs is lemondott, a Sopron vezetősége elfogadta

A Sopron KC együttesénél is váltás van vezetőedzői poszton: Sabáli Balázs lemondott, az SKC vezetősége pedig a mai napon el is fogadta ezt a döntését.

Az sakc.hu számolt be a soproniak edzőváltásáról:

A szombat esti, Falco elleni hazai vereséget követően felajánlotta lemondását klubunk vezetőségének csapatunk vezetőedzője, Sabáli Balázs. A lemondást, amint azt ma Pojbics Szabolcs, klubunk ügyvezetője honlapunknak jelezte: elfogadta a Sopron KC.

Sabáli Balázs még a mérkőzést követően jelezte, úgy érzi, egy új impulzus tudná átlendíteni a csapatot a holtponton, s ha ehhez az kell, hogy ő távozzon – megteszi. Kiemelte: klubunknak és a városnak is nagyon sokat köszönhet.

Ma kora délután Pojbics Szabolcs, ügyvezetőnk közölte: a vezetőség megértette az edző érveit és elfogadta Sabáli Balázs lemondását. Kiemelte: a szakember személyében a klub történetének eddigi legsikeresebb edzője távozik. Irányításával mind a bajnokságban, mind pedig a Magyar Kupában érmet szerzett a soproni férfi gárda, a kupában egy ezüst és egy bronzéremig, a bajnokságban pedig egy bronzig vezette a csapatot a most távozó szakember, aki rengeteget tett a soproni férfi kosárlabdázásért.

Köszönjük Sabáli Balázsnak a klubunknál végzett munkát és sok sikert kívánunk további pályafutásához.

Forrás - sakc.hu
Foto, Slide - sakc.hu, Tóth Zsombor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus