Saddler marad Körmenden, Petty újra edz

Devon Saddler szerződését véglegesítette az Egis Körmend - Tyler Larson gyógyulása hosszabb időt vesz igénybe, Parrish Petty azonban mától újra edz.

Az Egis Körmend facebook-oldaláról:

Devon Saddler kéthetes próbajátékra érkezett Körmendre. Az edzések és mérkőzések mellett mindenre kiterjedő orvosi vizsgálatot biztosított számára a klub. Székesfehérváron, az egyik legjobb specialista vizsgálta. A mindenre kiterjedő kontrollok eredménye szerint a kosaras egészséges és játékra kész. Ezen eredmények és a látottak alapján a klub szakmai vezetése úgy döntött, hogy a légiós garantált szerződést kap, hiszen nagy erősítést jelenthet a csapat számára. Igazi "combo guard", aki egyes és kettes poszton is képes pályára lépni. Elsősorban kettesként számítanak majd rá, de irányítóban is képes jó teljesítményre. Gyors kosaras, aki jól tudja bontani az ellenfél védelmét.

A posztra korábban igazolt Tyler Larson sérülése hosszabb távon gyógyulhat, vele kapcsolatban ezen kívül más információval nem szolgált a klub.

Parrish Petty viszont holnaptól edzésbe áll.

Ő az érkezése után egy hétig keményen dolgozott, hogy behozza lemaradását. Ezt követte a sajnálatos húzódása, de ezzel együtt is minden nap rendszeresen edzett. Csak az irányváltással járó gyakorlatokat hagyta ki, de együtt dolgozott a társakkal a bemelegítésnél és a dobóedzéseken. Ezek mellett külön edzéseken sokat futott, erőnléti gyakorlatokat végzett, köztük spinningelt is.

Forrás - Egis Körmend facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus