Schmidt szerint Barnies rendkívül sokoldalú

Az ASE vezetőedzője szerint a csapat új légiósa sok feladatra használható, ráadásul nyomás alatt is stabil teljesítményre képes. 

"Barnies személyében egy védekezésben nagyon sokoldalú játékossal gazdagodott a csapat, aki bár elsősorban hármas poszton bevethető, védőoldalon a sebessége és a tömege miatt hátvédeket és erőcsatárokat is képes hatékonyan őrizni. Ventspilsből érkezett hozzánk, egy EuroCup-ban szereplő csapatból, úgy vélem ez nem rossz ajánlólevél. Taktikailag képzett játékosról van szó, aki megérti és el is tudja végezni a rá bízott feladatokat. Támadásban labda nélkül is hasznossá tudja tenni magát, és bár nem egy klasszikus "scorer", az üres helyzeteit jó százalékkal értékesíti közelről és távolról egyaránt.

Emellett természetesen a szellemisége is fontos volt számomra, ezen a téren pedig csak jót hallottam róla. Mindig nagy energiával játszik, stabil teljesítményre képes nyomás alatt is, ráadásul emberileg is csak pozitív visszajelzéseket kaptam vele kapcsolatban. Úgy vélem, sok téren erőssége lehet a csapatunknak, aki edzésen és mérkőzéseken egyaránt száz százalékosan oda fogja tenni magát." - nyilatkozta Schimdt Béla vezetőedző a csapat honlapjának.

forrás: kosarlabda.ase.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus