Shawn Glover az Alba új légiósa

Az előző idényben a spanyol másodosztályban szereplő Shawn Glover a TLI-Alba Fehérvár új légiósa - október végéig tart próbajátéka.

Az albakosar.hu beszámolója az új légiósról:

A tavalyi szezonban a spanyol másodosztályban érdekelt Palma Air Europa együttesében szereplő, 25 esztendős, 201 centiméter magas játékos a TLI-Alba Fehérvár legújabb szerzeménye. A 3-as és 4-es poszton is bevethető kosaras szülővárosából, Dallasból repül Fehérvárra. Hétfőn, kora délután érkezik, amennyiben a játékengedélye megérkezik, nem kizárt, hogy szerdán este, Körmenden már ott lesz a parketten.

- Glover meghatározó játékosa volt a mallorcai csapatnak, azt az információt kaptuk róla, hogy a tavalyi idényben a spanyol második vonal MVP-jének választották. Játszott és eredményes volt 3-as és 4-es poszton is. A tavalyi volt az első idénye Európában, előzőleg az Oral Roberts nevű egyetemen szerepelt, játszott Tristan Spurlock ellen is. Október 25-ig itt lesz velünk, próbajátékon, a hónap végén döntünk arról, kínálunk neki egész idényre szóló szerződést, vagy sem. Bízom abban, hogy segítségünkre lesz – közölte Dávid Kornél.

A TLI-Alba Fehérvár szakmai igazgatója elmondta még, a kanadai irányító, Kenny Chery orvosi vizsgálatai befejeződtek, a következő napokban szívspecialisták megnézik a leleteket, majd döntenek arról, hogy a játékos folytathatja karrierjét, vagy sem.

Forrás - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus