Somogyi újra az NBA közelében

Ismét próbajátékon járt Somogyi Gergely az NBA-ben. A korábban a Los Angeles Lakersben is megfordult kosárlabdázó a Cleveland Cavaliersnél töltött el néhány napot, s elmondása szerint elnyerte a szakvezetők tetszését - erről számolt most be az nso.hu.

„Három napig voltam Clevelandben, sokat edzettünk és rengeteget játszottunk – mesélte a 23 éves Somogyi Gergely a Nemzeti Sport Online-nak. – Összesen huszonnégy kosaras vett részt a tréningeken. Személy szerint nagyon jól éreztem magam, s jól is ment a játék. Az edzők azt mondták, tetszettem nekik, de egyelőre meghívót még nem kaptam a Summer League-be, ám a résztvevők közül még senki sem. Remélhetőleg a draft után jön majd a meghívó is. Jelenleg Minneapolisban vagyok a menyasszonyommal, s itt edzek minden nap.”

A legutóbb a spanyol másodosztályban pattogtató, 222 cm magas center elárulta, jó volt újra találkozni a Lakersnél megismert szakemberekkel.

„Clevelandből szinte semmit nem láttam, mert állandóan edzésre kellett jelentkeznem. Jó volt találkozni viszont Phil Handyvel és persze Mike Brownnal is, akikkel már tavaly a Lakersnél is együtt dolgozhattam. Az edzések hangulata remekre sikerült, mindenki roppant segítőkész volt. Itt főleg a játékra volt kihegyezve a hangsúly, míg tavaly Los Angelesben a védekezést és a figurákat tanítgatták nekünk” – mondta Somogyi az NSO-nak.

Forrás: nso.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus