Spurlock meggyőzte az Alba vezetőségét - marad

Tristan Spurlock megfelelt a próbajátékon, a fehérvári klub véglegesítette szerződését. 

- Nagyváradon is erősségünk volt, ugyanúgy, mint a 25 ponttal megnyert, Komarno elleni edzőmeccsen, amelyen bemutatkozott. Azonban óva intenék mindenkit attól, hogy azt gondolja, Spurlock minden meccsen 20 pontot és 10 lepattanót szerez, nem hiszem, hogy ez reális elvárás vele szemben. Az viszont biztos, hogy vele erősödünk, fizikálisan és atlétikusan is képzett, szükségünk van ilyen típusú játékosra. A nagyváradi tornán jól játszott, mindegyik találkozón hozta magát. Nem feltétlenül a meccsenkénti 20 pontja győzött meg bennünket, hanem az, hogy jól illeszkedik a rendszerünkbe. Sok lepattanót szerez, erős, dinamikus, jól dob, ezáltal komoly lehetőségek vannak benne – közölte Dávid Kornél szakmai igazgató az albakosar.hu-val.

 Spurlockkal a TLI-Alba Fehérvár olyan szerződést kötött, amiből szeptember 15-től kiléphetett volna, erre nem volt szükség, hatályba lépett az eredeti, teljes idényre szóló megállapodás.

- Anthony Myles – aki 2-es-3-as poszton használható - megérkezett, még egy játékos hiányzik, bízom abban, hogy az ő érkezését is rövidesen bejelenthetjük – folytatta Dávid Kornél. - Továbbra is egy 4-es poszton használható, tengerentúli játékost szeretnénk igazolni. Több opciónk van, keressük a tökéletes megoldást. Nem szeretnénk, ha a mozaik utolsó darabjának beillesztésekor az eddigi erényeink háttérbe szorulnánk. Ezen a héten reményeim szerint már okosabbak leszünk. Pénteken és szombaton részt veszünk a szombathelyi tornán, a jövő héten pedig szeretnénk az utolsó igazolásunkat is bejelenteni. A céljaink továbbra sem változtak, a 4 közé szeretnénk jutni a bajnokságban, ehhez igyekszünk a legmegfelelőbb légiósokat megtalálni. Örülünk a nagyváradi tornagyőzelemnek, de nem értékeljük túl a sikert. A felkészülési meccsek arra szolgálnak, hogy gyakoroljunk, a tétmérkőzéseken eredményesen legyünk. Természetesen jó, ha a gárda nyer, de a bajnokság még odébb van, addig kell összeállnia a csapatnak.

forrás és fotó: albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus