Streetball a nyíregyházi nyárban

A jubileumi 25. OTP Junior adidas streetball challenge sorozat második állomása egy régi, hagyományos helyszín, Nyíregyháza lesz.

A streetball rendezvények idején különleges látványt nyújt a Kossuth tér, amelyet benépesítenek a kosárlabdázás szabadtéri változatának kedvelői - akiknek játékát a közeli kiülős kávézókból szakértő vagy kevésbé szakértő szemek figyelhetik. Ez a "feeling" nyilván maguknak a játékosoknak és a vendéglátóipari egységekben kávézó, uram bocsá' fröccsöző vendégek számára is egyedi lehet.

Nyíregyházán hagyomány, hogy a főszervező, a korábbi soksoros válogatott kosaras, Sitku Ernő sok fiatalt mozgósít a helyi Nyírsuli kosaras palántái közül a különböző korosztályokban, így várhatón benépesül a dobópályákkal, centerpályákkal együtt felépítendő 10 játéktér.

Az időjárási előrejelzések kellemes, már-már nyárias időt jeleznek szombatra, Nyíregyházára, s amennyiben marad a 25-30 fok körüli hőmérséklet, azért a pályára lépőknek nem árt, ha a nap ellen fejfedőt, folyadékpótlásra pedig ásványvizet, üdítőt visznek magukkal.

Az ügyességi viadalok, a különböző dobóversenyek, a zsákolóverseny a szabolcsi megyeszékhelyen is nyilván nagy érdeklődés mellett zajlanak.

Nevezni csütörtökön éjfélig lehet a www.streetballnet.hu oldalon.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus