Streetball: felkészül Veszprém

Szombaton Veszprém ad otthont a jubileumi 25. OTP Junior adidas streetball challenge sorozat harmadik rendezvényének.

A meteorológiai előrejelzések talán még az idei két remek időjárási körülmények között lebonyolított rendezvényhez képest is biztatóak, ugyanis a kőbányai és nyíregyházi 25-30 fok körüli hőmérséklethez képest - a dolgok jelen állása szerint - valamivel hűvösebb idő, úgy 20-23 fok körüli hőmérséklet várható, ami a streetballra ideális.

Veszprémben a 2007-es és a tavalyi rendezvény után idén harmadszor szerveznek streetballt, a helyszín ismét a város központjában található sétálóutca, a Kossuth Lajos utca lesz, ahol 10 játékteret építenek föl a szervezők, plusz a centerpályát. Ez utóbbin várhatóan a napokban az NBI/B-ben ezüstérmet szerző férfi gárda vezetőedzője, Mérész Csaba, valamint a technikai vezető, Kováts Viktor is pályára lép a VIP meccseken, bár ők minden bizonnyal, ahogy tavaly, most is elindulnak versenyszerűen a +35-ös kategóriákban.

A kísérő programok közül természetesen az ügyességi viadalokat, a dobóversenyeket és a zsákoló viadalt Veszprémben is megrendezik. A szervezők a helyi fiatal kosarasok mellett a nem túl távoli nyugati kosaras városokból, Székesfehérvárról, Zalaegerszegről, Körmendről is remélik, érkeznek csapatok.

Aki e városokból, vagy máshonnan szeretne nevezni, megteheti csütörtökön éjfélig a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus