Streetball: Kecskemét - akadémiai "honfoglalás"

Szombaton Kecskemét ad otthont az OTP Junior adidas streetball sorozat következő rendezvényének. A városban az utóbbi években folyamatosan rendeztek ilyen eseményt, de idén "költözik" a sorozat, új helyszínen kerül sor a kecskeméti streetballra.

Az új helyszín pedig nem lesz más, mint a minap átadott Mercedes Benz Kosárlabda Akadémia új csarnoka, valamint az előtte lévő parkoló. A csarnok előtt már van egy műanyag pálya, a szervezők még négyet építenek ki mellé, s a csarnokban a palánkoknál is lesznek mérkőzések, tehát ezzel a rendezvénnyel debütál hivatalosan az új csarnok.

Kellenek is a pályák, hiszen elsősorban éppen az akadémia kosarasai jóvoltából igen sok csapat nevezett, s nem csak a fiatalabb korosztályoknál, a felnőtteknél is nagy az érdeklődés, többek között a fővárosból és Szerbiából is érkezenek majd.

A hagyományos ügyességi versenyeket természetesen a kecskeméti streetballon is megrendezik, a Face Team látványos bemutatóját is megtekinthetik az érdeklődők. A hagyományoknak megfelelően a kecskeméti szabadtéri kosaras fesztivállal egyidejűleg tartják a helyi akadémia ünnepélyes évadnyitóját.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus