Streetball: Kecskemét következik

Szombaton az idei utolsó vidéki helyszínére, Kecskemétre érkezik az OTP Junior Adidas streetball challenge sorozat.

A hírös városban is gyakori vendég a sorozat, s rendszerint így, szeptember elején kerül sor a streetball rendezvényre. Ahogy az előző néhány évben, az esemény most is egybeesik a helyi Mercedes Benz Kosárladba Akadémia évadnyitó ünnepségével. Ennek is köszönhető, hogy ahogyan az előző években, úgy várhatóan idén is sok korosztályos, utánpótlás együttes játékosai mutatják majd meg tudásukat, lépnek pályára.

A helyszín, ahogy a helyiek, s a rendezvényre Kecskemétre látogatók már megszokhatták, az uszoda előtti nagy terület lesz a Csabay Géza körúton.

A szervezők tervei szerint ezúttal is összesen 9 pályát telepítenek ki, köztük a centerpályát, valamint azt, amelyen a Millió forintos kéz elnevezésű dobóverseny zajlik majd.

E versengésben, a zsákoló viadalon, valamint a különböző koroszályos kategóriákban Kecskeméten van az utolsó lehetőség még "egyenes ágon" bejutni az egész sorozat szuper fináléjába a jövő szombaton délelőtt, a Városligetben, a Kosárlabdázás Napja rendezvényén rendezendő küzdelmeket leszámítva.

Ami a várható időjárást illeti, a szervezők ezt is figyelik. A dolgok jelen állása szerint a hétközi melegebb idő után lehülés várható, így esetleg némi esővel kellemes, ideális streetball-időben kerülhet sor a rendezvényre.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus