Streetball: Viharsarki vasárnap

Békéscsaba lesz a házigazdája az idei OTP Junior adidas streetball sorozat negyedik rendezvényének. A Viharsarokban vasárnap rendezik az utcai kosárlabda fesztivált

Békéscsaba régi, "jól bejáratott" helyszíne a streetball fesztiváloknak, s az impozáns Szent István tér várhatóan vasárnap újra tele lesz mozogni, kosarazni vágyó sportemberekkel. A nevezések folyamatosan zajlanak, a szervezők a felállítandó 9 pályán összesen úgy 60 csapat részvételével számolnak.

Békéscsabán - ahol nincs élvonalbeli együttes - a kosárlabdázás helyi és környékbeli szerelmesei mindig igen aktívak az utcai kosaras fesztiválokon, és a szervezők remélik, ez most sem lesz másként. A rendezvényre Szerbiából is érkeznek csapatok, amelyek magyarul adták le nevezésüket. No meg szép számú "kis csapat" is pályára lép majd a kenguru korosztályból.

A viharsarki rendezvényen is kipróbálhatják ügyességüket a résztvevők, a Millió forintos kéz elnevezésű dobóverseny-sorozat mellett a zsákolóverseny lehet az egyik nagy látványosság.

Az időjárás-előrejelzés szerint vasárnap a Viharsarok fővárosában kánikula várható, tehát akik pályára lépnek, javasolt, hogy frissítőt, üdítőitalt, tehát folyadékot vigyenek magukkal.

Foto, Slide - streetballnet.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus