Streetball-döntő a BEAC-csarnokban

Szombaton reggel 10-től a BEAC régi, Bogdánfy utcai csarnokában rendezik a szeptemberben az időjárás miatt elhalasztott streetball sorozat országos döntőjét.

Amint arról korábban beszámoltunk, december 2-re, azaz a holnapi napra halasztották a szeptemberben a rossz időjárási körülmények miatt elmaradt OTP Junior adidas streetball sorozat országos döntőit. Mivel a versenyprogram zsúfolt, sajnos jó néhány a magát a döntőkre kvalifikáló együttes jelezte, hogy nem tud részt venni az országos döntőn.

A Budapesti Kosárlabda Szövetség jóvoltából az utánpótlás korosztályokban egy streetball jam-et rendeznek, amelyre a nevezők a különböző kategóriákban az országos döntő versenyein kívül vehetnek részt. Összesen közel 90 csapat, köztük néhány külföldi - litván, szerb, szlovén - alakulat.

A sorozat 10 órakor kezdődik, s a küzdelmek várhatóan kora délután, úgy 15 óra körül fejeződnek be. A rendezvény résztvevői, az országos döntőn, valamint a streetball jam-en résztvevő csapatok játékosai a regisztrációs pultnál a Kelet-Nyugat gálára ingyenes belépőül szolgáló karszalagot is megkapják.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus