Supola, Bíró és Halász is aláírt Pécsre

Bíró Olivér és Halász Ákos marad a pécsieknél, mellettük Supola Zoltán leigazolását is bejelentették Csirke Ferencék.

A pvsk-panthers.hu beszámolója:

Sajtótájékoztatón számolt be csapatunk vezetése arról, hogy újabb három kosarassal bővült a keretünk. Ahogy Bán Gábor, csapatunk ügyvezetője fogalmazott, a játékosok, Supola Zoltán, Halász Ákos és Bíró Olivér – Veljko Budimirral kiegészülve – már mutatják azt az irányt, amelyre építeni fogunk: megmarad a lelkes, kompromisszumot nem ismerő játék, s megmarad a csapatjátékra, s nem az egyénieskedésre támaszkodó támadás és védekezés.

- Örülök, hogy Pécsett folytathatom a pályafutásomat – mondta el Supola Zoltán, akit mindenki azonnal az Alba Fehérvár csapatához kapcsol, nem véletlenül: több szezont is lehúzott a kék-fehéreknél. – Sok jót hallottam a gárdáról, szerintem nem lesz gond a beilleszkedéssel. Nem titok, hoyg azért is jöttem el Székesfehérvárról, mert több játéklehetőséget szeretnék kapni – bízom abban, hogy ezen a téren nem lesz okom a panaszra.

- Tragikus idényen vagyok túl, úgyhogy én már csak ezért is várom a következő szezont – mondta Halász Ákos, aki már évek óta a pécsieket erősíti. – A sérülésem után minden segítséget megkaptam a klubtól, ezért roppant hálás vagyok. Nagyjából már kora tavasszal elkezdtünk beszélni a folytatásról, ez is jól esett, hogy akkor kerestek meg, amikor még nem voltam száz százalékos állapotban. Most már abban vagyok, sokat edzem majd a nyáron is, hogy szeptemberre maximálisan formába legyek.

- Pécs mindig is a szíve csücske, hiszen itt élek, itt játszottam először, és itt lettem első osztályú kosaras – nyilatkozta Bíró Olivér, aki a szemünk előtt lett a kezdőötösben folyamatosan helyet kapó bedobó. – Két éves szerződést írtam alá, szerintem ez is bizonyítja, hogy komolyan gondolom a karrierem továbbépítést a PVSK színeiben. Jó idényen vagyunk túl, bízom abban, hogy egy még jobb vár ránk.

Forrás, Foto, Slide - pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus