Supola megkezdte a könnyített munkát

Az Alba Fehérvár játékosát lágyéksérvvel műtötték - már nem először. Ennek ellenére július végén ott lesz a válogatottal Kecskeméten.

Január végétől bajlódott a sérülésével és sajnos már nem az első műtéten esett át válogatott bedobónk. A műtétet Dr. Juhász Árpád végezte Móron.

Maga a beavatkozás nem volt akkora felhozatalú, szinte mar rutin eljárásnak nevezhető, viszont a felépülés annál több időt vesz igénybe.

"Az orvos javaslatára 5-6 hét pihenés az elő írott, amit be is tartottam, majd megkezdtem a könnyített edzésmunkát Borsányi Zoltán atlétika edzővel, valamint Mészáros Áron erőnléti edzővel. Állapotom javul és pár héten belül remélem már keményebb edzéseket is végezhetek. Ez volt a második ilyen sérvműtétem, ezért fokozottan kell figyelni a felépülésre, nem szeretném, hogy még egyszer előjöjjön ez a probléma.

Július 21-én Kecskeméten a válogatottban is részt veszek a felkészülésen, de még teljes értékű munkát nem tudok végezni, csak könnyített edzéseket. Természetesen nagyon várom a válogatottal való közös munkát."

forrás és fotó: albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus