Székely lemondott az Albánál, Góbi az új vezetőedző

Felajánlotta lemondását a TLI-Alba Fehérvár vezetőedzője, Székely Norbert, amelyet a csapat vezetősége el is fogadott, Góbi Henrik az új tréner.

A csapat hivatalos honlapja, az albakosar.hu számolt be a váltásról:

Székely Norbert a sorozatos, végjátékokban elszenvedett vereségek és az eredménytelenség hatására döntött úgy, hogy felajánlja lemondását. A csapat rendre szoros vereségeket szenvedett, és az alapszakassz végére a nyolcadik helyre csúszott vissza. A klubvezetés vasárnap megbeszélést tartott, amin az a döntés született, hogy elfogadják a vezetőedző lemondását. Természetesen a vezetők nem mennek el szó nélkül a játékosok teljesítménye mellett sem, az erre vonatkozó döntést már közölték az érintettekkel.

"Köszönöm a lehetőséget, hogy itt dolgozhattam, ez egy komoly és patinás klub, örülök, hogy megadatott nekem. Ebben a helyzetben úgy érzem, most nem tudok segíteni. Döntésem után úgy érzem, mentálisan és erkölcsileg is megerősödve jövök ki a szituációból" - nyilatkozta a távozó szakember.

A vezetőedzői teendőkkel Góbi Henriket bízta meg a menedzsment, mivel a szezonból hátra lévő rövid időre való tekintettel házon belül kívánják megoldani az edzőkérdést.

Forrás, Foto, Slide - albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus